Кейт Мидълтън – красавица на годината

2012-12-30 22:00:00
Кейт Мидълтън – красавица на годината
Снимка: Reuters

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън прибави поредната титла към внушителната си колекция – тя бе обявена за красавица на годината от участниците в анкета на британската козметична верига “Superdrug”, пише в. “Daily Mail”.

 

 

30-годишната звезда, за която съвсем наскоро стана ясно, че е бременна и очаква своето първо дете, си е осигурила категорично първото място в класацията с цели 27% от гласовете на участниците в допитването. Меките и правилни черти на лицето, гъстата и лъскава коса, оформена винаги в стилна прическа, елегантният стил на обличане и семплият грим са сред факторите, допринасящи за титлата на Кейт – „Красавица на годината”.

 

На второ място в класацията е поставена американската певица Никол Шерцингер. Веднага след нея пък се нарежда британската лекоатлетка Джесика Енис – златна медалистка от Летните олимпийски игри, провели се тази година в Лондон.

 

Вижте как изглежда пълният Топ 10 на най-красивите знаменитости през 2012 г.:

 

1. Кейт Мидълтън

2. Никол Шерцингер

3. Джесика Енис

4. Холи Уилоуби

5. Пипа Мидълтън

6. Черил Коул

7. Виктория Пендълтън

8. Катрин Дженкинс

9. Джеси Джей

10. Хелън Фланган

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SoulStripper
преди 11 години

Това е по-скоро списък с жените във Великобритания, които изглеждат добре. Нито една от въпросните не влиза в определението "красавица", ако трябва да бъдем точни.

Alchemist
преди 11 години

Никва класация не е тва.

BlackWings
преди 11 години

Много е хубава!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия